- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Rebel Salute (januari 2017)
Ook dit jaar was Black Star Foundation aanwezig op Rebel Salute Festival in St. Ann, Jamaica. Wederom een enorme line-up met zo veel te gekke Reggae artiesten en bands die gedurende twee lange nachten voorbij komen.

Rebel Salute is een van onze favoriete Reggae festivals! Twee volle nachten lang komt er een keur aan Reggae artiesten en bands voorbij. Van beginnende artiesten vroeg op de avond, die ieder een/enkele nummers mogen doen met de begeleidingsband, tot grote artiesten die een langere set spelen met hun eigen band, later in de nacht. Soms zelfs pas vroeg in de ochtend...

Dit jaar ging er wat mis met de planning van de eerste nacht. Door regen en harde wind was de organisatie uitgelopen met het opbouwen van het podium, Audemars Piguet Replica Watches waardoor alles uitliep. De eerste artiesten begonnen veel later dan gepland en deze uitloop werd gedurende de nacht alleen maar erger. Door een inefficiŽnte planning met te lange change-overs ontstond er backstage wat spanning tussen Tarrus Riley en Anthony B, over wie wanneer mocht optreden. Tarrus Riley had blijkbaar geen zin meer om te wachten en brak in tijdens het optreden van Fantah Mojah. Er was niet zoveel aan de hand, maar in de Jamaicaanse media is dit verhaal enorm opgeblazen. Uiteindelijk stond Anthony B pas vroeg in de ochtend op het podium. Zijn optreden was geweldig!

Anthony
Anthony B @ Rebel Salute 2017

Enkele hoogtepunten van Rebel Salute 2017: The Abbysinians, Anthony B, Cocoa Tea, Jesse Royal, Sanchez, ...

Bekijk hier het compilatiefilmpje op YouTube met No-Maddz, Lone Ranger, Sister Nancy, Chaka Demus & Pliers, Anthony B, Bushman, Leroy Sibbles, Derrick Morgan, Cocoa Tea, Jesse Royal en Sanchez:

Meer impressies van Rebel Salute 2017:

The
The Abyssinians @ Rebel Salute 2017

Derrick
Derrick Morgan @ Rebel Salute 2017

Sister
Sister Nancy @ Rebel Salute 2017

Jesse
Jesse Royal @ Rebel Salute 2017

Sanchez
Sanchez @ Rebel Salute 2017Artiesten/Bands