- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Sugar & Spice in Sugarfactory - Amsterdam (2015 - heden)
Black Star Foundation is zomer 2015 gestart met een nieuw reggae evenement in Amsterdam! Sugar & Spice vindt plaats in de Sugarfactory en wordt georganiseerd door Black Star Foundation in samenwerking met Back-A-Wall Movement en Leah Rosier!

Sugar & Spice is een vaste (vooralsnog tweemaandelijks) reggae avond met verschillende DJs en zangers. We hebben een vaste pool DJs/artiesten:

  • Black Star Sound (DJ, Amsterdam)
  • Back-A-Wall Movement (DJ, Medemblik)
  • Jahforth (MC, Jamaica/Amsterdam)
  • Leah Rosier (zangeres, Amsterdam)

In basis is dit genoeg om een avondvullend programma te maken,Rolex GMT Master Replica Watches maar toch kiezen we ervoor om daarnaast gastartiesten uit te nodigen. Op die manier kunnen we consistentie maar ook een gevarieerd programma bieden.

Wees op tijd: het feestje duurt van 20:00 tot 24:00 uur! De entree is 5. Vanaf middernacht vind er een dance event plaats, bezoekers mogen natuurlijk blijven hangen.

Er is een ruime rookruimte (tevens expositieruimte) aanwezig op de eerste etage!

De eerste editie vond plaats op 10 september 2015 en was een groot succes! De volgende editie staat in het teken van de release van 'Lovely Girl' riddim (Black Star label) met daarbij meteen de release van de nieuwe single en videoclip van 'Rude Boy' van Leah Rosier. Volgende Sugar & Spice editie: 11 februari 2016

EvenementenArtiesten/Bands