- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star bij Desmet Live (Radio 5)
dinsdag 18 december 2007 van 18.00 tot 19.50 in Radio 5, Desmet Live

Desmet Live: het dagelijkse radio-café op Radio 5!
Elke werkdag van 18.00 tot 19.50 uur

De radiotalkshow Desmet live wordt verzorgd door de omroepen LLiNK, IKON en HUMAN, met elke dag een hoofdgast in het eerste uur die de hele uitzending meepraat, vaste rubrieken, een debat of discussie en live-muziek.

De presentatie is in handen van Dieuwertje Blok. Vandaag o.a. aandacht voor: Black Star Foundation! Oprichter Michelle Boekhout van Solinge zal vertellen over de verschillende activiteiten van de stichting. Als gastartiest Lady K-Wida, een opkomend talent, die live het nummer 'Tell Me' gaat zingen.

Radio 5 is te beluisteren op de vertrouwde frequenties via Middengolf 747AM, en in stereo via de kabel. Check hier de kabelfrequenties.

Line up

Speciale gast:

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!
 
 
Uitvoerende artiest:

 
Lady K-Wida (Suriname/Nederland)
Een kleine dame met een grote stem! Lady K-Wida zingt al sinds haar 15e in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij een van de zangers van Poor Man Friend. Begin 2009 is haar tweede single 'One Man Woman' uitgekomen feat. King Yellowman!