- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star & Poor Man Friend @ Macka B!
vrijdag 25 januari 2008 vanaf 21.00 in P60 (Amstelveen)
Entree: €17,50 (in voorverkoop: €15)

Het concert van Macka B in P60 is het enige concert in Nederland! P60 is het podium voor pop, cultuur en media in Amstelveen.

Voor en na de show kunt u genieten van reggae en dancehall door DJ Den-Den van Black Star Sound. Als voorprogramma komt de Nederlandse reggaeformatie Poor Man Friend optreden featuring Lady K-Wida!

Adres P60:
Stadsplein 100a
1181 ZM Amstelveen

Er gaan de hele nacht bussen van en naar P60. Er zijn snelle verbindingen met Amsterdam, Amsterdam-ZO, Haarlem/Hoofddorp, Aalsmeer en Uithoorn. Deze bussen hebben ook aansluiting op de rest van Nederland via het NS-nachtnet via Schiphol en Amsterdam CS.

Line up

Uitvoerende artiest:

 
Macka B
Macka B is een legendarische Britse reggae-artiest die sinds de jaren tachtig wereldwijd succes heeft. Hij is aangesloten bij het Ariwa label van Mad Professor, één van de meest populaire dub-artiesten van de jaren ’80 en ’90.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
Voorprogramma:

 
Lady K-Wida (Suriname/Nederland)
Een kleine dame met een grote stem! Lady K-Wida zingt al sinds haar 15e in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij een van de zangers van Poor Man Friend. Begin 2009 is haar tweede single 'One Man Woman' uitgekomen feat. King Yellowman!
 

 
Poor Man Friend (Nederland)
Poor Man Friend is een Roots Reggae Dancehall backingband, waarbij eigen werk gemengd wordt met authentieke typische Jamaicaanse Reggae riddims. De band heeft zowel nationaal als internationaal verschillende artiesten begeleid.