- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star Wednesday (dec. 2007)
woensdag 12 december 2007 van 21.30 tot 03.00 in Bitterzoet (Amsterdam)
Entree: €10

Elke 2e woensdag van de maand: BLACK STAR WEDNESDAY!
Voorheen heette dit feestje Bass Culture, maar onze vrienden van Radio Bass Culture hebben nu een eigen feestje onder deze naam.

Black Star Wednesday wordt georganiseerd door Black Star Foundation en is een zeer relaxed en gezellig feestje. Je kunt luisteren naar en dansen op lekkere roots reggae en dancehall, gedaaid door de recident DJ Den-Den (Black Star Sound), die aan de microfoon wordt bijgestaan door Brother Marcus en Lady K-Wida. En elke maand zijn er andere gasten!

Live on stage: Anthony Locks (Jamaica) begeleid door Jah Storm!

BE EARLY - PARTY MORE!
Entree €10

Adres:
Bitterzoet
Spuistraat 2
1012 TS Amsterdam
Tel: +31(0)20 521 3001

Bitterzoet is een bar maar ook een podium en een theater in hartje Amsterdam (5 minuten lopen vanaf CS) met elke dag een andere programmering, variërend van dj's, bands en theaterproducties.

Line up

Speciale gast:

 
Anthony Locks (Jamaica)
Anthony Locks woont en werkt in Duitsland, waar hij veel samenwerkt met diverse sondsystems en andere zangers. Hij heeft zijn eigen stijl en produceert zijn eigen albums.
 
 
Backingband:

 
Jah Storm (Jamaica/Nederland)
Jah Storm is een jonge Internationale reggae en dancehall backing band uit Nederland met een puur Jamaicaans geluid. Ze werken met diverse artiesten, zoals Kenny B, Strawl, Dredda Youthz, Stando Ranks, Kendread en Anthony Locks.
 
 
Resident DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.