- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Bass Culture (oktober 2007)
woensdag 10 oktober 2007 van 21.30 tot 03.00 in Bitterzoet (Amsterdam)
Entree: €5

Elke 2e woensdag van de maand: BASS CULTURE!
Bass Culture wordt georganiseerd door Black Star Foundation en is een zeer relaxed en gezellig feestje. Je kunt luisteren naar en dansen op lekkere roots reggae en dancehall, gedaaid door de recident DJ Den-Den (Black Star Sound) en elke maand weer andere gasten.

Deze keer komt Herbalize-it Soundsystem draaien, all the way from het oosten van het land! The biggest and baddest soundsystem of Holland, come and join us!

Natuurlijk zijn Brother Marcus en K-Wida ook weer van de partij! En deze keer vier Michelle ook haar 35e verjaardag!! :o)

BE EARLY - PARTY MORE!
Gratis entree voor 22.00!! Daarna €5 entree.

Adres:
Bitterzoet
Spuistraat 2
1012 TS Amsterdam
Tel: +31(0)20 521 3001

Bitterzoet is een bar maar ook een podium en een theater in hartje Amsterdam (5 minuten lopen vanaf CS) met elke dag een andere programmering, variërend van dj's, bands en theaterproducties.

Line up

Speciale gast:

 
Herbalize-it Soundsystem
Holland's Number 1 Champion Sound! In hun hometown Enschede doen zij regelmatig reggae/dancehall avonden, en ze zijn organisator van de 'War Inna East Clash'. Herbalize-it is vaak te zien op KnockOut (Melkweg, Amsterdam) en Jamrock (Brasil Bar, Amsterdam).
 
 
Uitvoerende artiesten:

 
Lady K-Wida (Suriname/Nederland)
Een kleine dame met een grote stem! Lady K-Wida zingt al sinds haar 15e in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij een van de zangers van Poor Man Friend. Begin 2009 is haar tweede single 'One Man Woman' uitgekomen feat. King Yellowman!
 

 
Bredda Marcus (Nederland)
Winnaar van de Dutch Reggae Award 2006. Bredda Marcus is jarenlang drijvende kracht en zanger geweest van The Irie Connection. Sinds 2006 is Marcus ook regelmatig te horen bij Black Star Sound, als hij DJ Den-Den bijstaat aan de microfoon.
 
 
Resident DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.