- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Osagyefo & Poor Man Friend bij FunX
vrijdag 31 augustus 2007 van 18.30 tot 19.30 in FunX Radio

Tijdens het programma Weekend Wax met Q-Bah en Riza, zijn Black Star Foundation, Osagyefo (Ghana) en enkele leden van de Poor Man Friend band te gast!

19.30 – 20.00 uur: Interview met Black Star Foundation en Osagyefo
20.00 – 20.45 uur: Interview met leden Poor Man Friend

Het wordt een show met veel reggaevibes. De insteek is ‘Rastaplas staat voor de deur’ en er wordt tevens een interview met Jah Cure uitgezonden. En de luisteraar kan het een en ander winnen. So it’s gonna be blazin’!

FunX Amsterdam is te beluisteren op 96,1 FM. Voor meer info, zie FunX.

Line up

Speciale gasten:

 
Poor Man Friend (Nederland)
Poor Man Friend is een Roots Reggae Dancehall backingband, waarbij eigen werk gemengd wordt met authentieke typische Jamaicaanse Reggae riddims. De band heeft zowel nationaal als internationaal verschillende artiesten begeleid.
 

 
Osagyefo (Ghana)
Osagyefo is een Ghanese top dj en zanger. In zijn teksten bekritiseert hij politiek en sociale issues met zijn Bantonstijl. Black Star Foundation heeft hem 3 keer uitgenodigd naar Nederland ter komen voor diverse optredens en het uitbrengen van zijn debuut album Blaze Fire.
 

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!