- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Osagyefo in Robbie Roots Reggae Radioshow
dinsdag 21 augustus 2007 van 22.00 tot 00.00 in Radio Stanvaste (Rotterdam)

Robbie Roots is radio DJ bij Radio Stanvaste inna Rotterdam, elke dinsdag live met de 'Robbie Roots & Culture' Roots Reggae Radio Show. Een en al positive vibes en relaxed reggae music, van Roots Reggae tot Rockers en zelfs wat dancehall... Van Jamaica, De Cariben, USA, Europa, Nederlands en natuurlijk Afrika!! Deze keer is de Black Star crew te gast bij Robbie Roots, samen met het Ghanese talent Osagyefo (Ghana)!

Tune in op 107.9 FM of check de Internet livestream:

Line up

Speciale gasten:

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!
 

 
Osagyefo (Ghana)
Osagyefo is een Ghanese top dj en zanger. In zijn teksten bekritiseert hij politiek en sociale issues met zijn Bantonstijl. Black Star Foundation heeft hem 3 keer uitgenodigd naar Nederland ter komen voor diverse optredens en het uitbrengen van zijn debuut album Blaze Fire.
 
 
DJ:

 
Robbie Roots (Nederland)
Robbie Roots is niet alleen DJ. Hij is zo actief in de Nederlandse reggae scene, dat het eigenlijk teveel is om op te noemen! Hij heeft zijn eigen radioshow in Rotterdam, organiseert de Dutch Reggae Top 10 en promoot (Nederlandse) reggae muziek.