- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Rastaplas 2007
zondag 2 september 2007 van 11.00 tot 22.00 in Noord Aa (Zoetermeer)

Dit jaar zal Rastaplas voor de vierde keer plaatsvinden en wel op zondag 2 september 2007. Het festival bevindt zich op het strand in het recreatiegebied Noord Aa te Zoetermeer. Reggaeliefhebbers, kinderen, honden, iedereen is welkom en het is nog gratis ook!

Het doel van Stichting Rastaplas is om nieuw talent uit de regio Haaglanden de kans te geven zich tussen professionals te presenteren aan een groot publiek. Er zullen diverse podia aanwezig zijn, waaronder een mainstage voor live bands.

Vorig jaar was Black Star Foundation van de partij met een grote legertent, met muziek van DJ Den-Den en de zangers Osagyefo (Ghana) en Brother Marcus (Holland). Dit jaar staat Osagyefo samen met Poor Man Friend band op het grote podium!

Programma Rastaplas 2007:
Mainstage: Misty Basement, Shain Band, Inner Visions (Virgin Islands) en Poor Man Friend meets Osagyefo (Ghana)! Tevens zal Robbie Roots de winnaars bekend maken van de Dutch Reggae Awards.

Het optreden van Osagyefo & Poor Man Friend begint om 20:00 uur.

Voor meer info, zie ook de site van Rastaplas.

Line up

Speciale gast:

 
Osagyefo (Ghana)
Osagyefo is een Ghanese top dj en zanger. In zijn teksten bekritiseert hij politiek en sociale issues met zijn Bantonstijl. Black Star Foundation heeft hem 3 keer uitgenodigd naar Nederland ter komen voor diverse optredens en het uitbrengen van zijn debuut album Blaze Fire.
 
 
Backingband:

 
Poor Man Friend (Nederland)
Poor Man Friend is een Roots Reggae Dancehall backingband, waarbij eigen werk gemengd wordt met authentieke typische Jamaicaanse Reggae riddims. De band heeft zowel nationaal als internationaal verschillende artiesten begeleid.
 
 
In samenwerking met:

 
Robbie Roots (Nederland)
Robbie Roots is niet alleen DJ. Hij is zo actief in de Nederlandse reggae scene, dat het eigenlijk teveel is om op te noemen! Hij heeft zijn eigen radioshow in Rotterdam, organiseert de Dutch Reggae Top 10 en promoot (Nederlandse) reggae muziek.