- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Osagyefo op Radio Haarlem
maandag 6 augustus 2007 van 20.00 tot 21.00 in Radio Haarlem 105

Haarlem 105 Radio is de stadsomroep van Haarlem. 24 uur per dag en 7 dagen per week brengen zij het laatste nieuws uit de stad, sport, cultuur en muziek in de ether op 105.1 FM en op de kabel op 103.3 FM.

Elke maandagavond op Haarlem Radio van 19:00 tot 23:00 uur: Onderstroom, met DJ Guzz en Mark Boon. Van 20:00 tot 21:00 uur is het tijd voor de Lekkah Band Soundcrew. DJ's Wildread en Tjarda, resident DJ's in Patronaat (Da Big Escape), draaien Reggae, Roots, Rocksteady, Dub en Dancehall.

Op maandagavond 6 augustus zijn Black Star Foundation en Osagyefo (Ghana) te gast bij de mannen van de Lekkahband Soundcrew uit Haarlem, die niet alleen plaatjes draaien, maar dus ook radio maken!

Line up

Speciale gasten:

 
Osagyefo (Ghana)
Osagyefo is een Ghanese top dj en zanger. In zijn teksten bekritiseert hij politiek en sociale issues met zijn Bantonstijl. Black Star Foundation heeft hem 3 keer uitgenodigd naar Nederland ter komen voor diverse optredens en het uitbrengen van zijn debuut album Blaze Fire.
 

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
Resident DJ:

 
Lekkah Band Soundcrew
Lekkahband Soundcrew uit Haarlem draait ska, rocksteady, reggae, dub, dancehall, jungle, drum 'n bass en meer! De crew bestaat uit de DJs Tjarda, Dr. Wildread en Coenraet en MC Ruff Nas.