- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star goes Frieslan Boppe!
vrijdag 31 augustus 2007 vanaf 23.30 in Lichtboei (Harlingen)

We gaan Friesland eens op zijn kop zetten! :o)
De Lichtboei in Harlingen is een gezellig café, met eetgelegenheid en zaal. De Lichtboei organiseert concerten (rocknights, jamsessies en alternatieve muziek), een politiek café en draait films. Dat is uniek in de regio. Daarnaast heeft De Lichtboei het beste biljart van Harlingen!

Op vrijdag 31 augustus vindt er (na het concert in de sluis) een gezellige dansavond plaats in de Lichtboei met reggae/dancehall muziek door Black Star Soundsystem met DJ Den-Den. Kom dansen en genieten van de muziek met de zangers Osagyefo (Ghana), Lady K-Wida en Brother Marcus!

Adres:
Rommelhaven 22
8861 AS Harlingen
Telefoon: 0517-412331

Line up

Speciale gasten:

 
Osagyefo (Ghana)
Osagyefo is een Ghanese top dj en zanger. In zijn teksten bekritiseert hij politiek en sociale issues met zijn Bantonstijl. Black Star Foundation heeft hem 3 keer uitgenodigd naar Nederland ter komen voor diverse optredens en het uitbrengen van zijn debuut album Blaze Fire.
 

 
Lady K-Wida (Suriname/Nederland)
Een kleine dame met een grote stem! Lady K-Wida zingt al sinds haar 15e in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij een van de zangers van Poor Man Friend. Begin 2009 is haar tweede single 'One Man Woman' uitgekomen feat. King Yellowman!
 

 
Bredda Marcus (Nederland)
Winnaar van de Dutch Reggae Award 2006. Bredda Marcus is jarenlang drijvende kracht en zanger geweest van The Irie Connection. Sinds 2006 is Marcus ook regelmatig te horen bij Black Star Sound, als hij DJ Den-Den bijstaat aan de microfoon.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.