- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Osagyefo & Poor Man Friend live op 3FM!
zaterdag 28 juli 2007 van 04.00 tot 07.00 in Radio 3 FM, Friday Freaknight

Black Star Foundation, Osagyefo (Ghana) en Poor Man Friend band waren te gast in de 3FM studio in Hilversum! Ekdom In De Nacht is het muzikale freakprogramma van Gerard Ekdom, deze keer verzorgd door Annemiek. Iedere zaterdagochtend van 04.00 tot 07.00 uur. Het programma is tevens uitgezonden op Nederland 3.

Uitzending gemist? Luister hier naar One Man Woman en Hotter Fire Blaze live op de radio!

Line up

Speciale gasten:

 
Osagyefo (Ghana)
Osagyefo is een Ghanese top dj en zanger. In zijn teksten bekritiseert hij politiek en sociale issues met zijn Bantonstijl. Black Star Foundation heeft hem 3 keer uitgenodigd naar Nederland ter komen voor diverse optredens en het uitbrengen van zijn debuut album Blaze Fire.
 

 
Poor Man Friend (Nederland)
Poor Man Friend is een Roots Reggae Dancehall backingband, waarbij eigen werk gemengd wordt met authentieke typische Jamaicaanse Reggae riddims. De band heeft zowel nationaal als internationaal verschillende artiesten begeleid.
 

 
Lady K-Wida (Suriname/Nederland)
Een kleine dame met een grote stem! Lady K-Wida zingt al sinds haar 15e in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij een van de zangers van Poor Man Friend. Begin 2009 is haar tweede single 'One Man Woman' uitgekomen feat. King Yellowman!