- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Bass Culture goes International: Brazil!
dinsdag 11 september 2007 van 21.30 tot 03.00 in Bitterzoet (Amsterdam)
Entree: €5

Elke tweede woensdag van de maand, maar voor één keertje weer ouderwets op een dinsdag: Bass Culture! Er wordt relaxte roots reggae en dansbare dancehall gedraaid door selector Den-Den van Black Star Sound met iedere maand weer nieuwe gastzangers en DJ's.

Deze zomer hebben we een aantal Internationale live acts geboekt! Vorige maand stond in het teken van Afrika met Osagyefo (Ghana) op het podium, begeleid door de Nederlandse backingband Poor Man Friend. Deze maand is het tijd voor Braziliaanse Dub! Met Digital Dubs Soundsystem uit Rio de Janeiro!

BE EARLY - PARTY MORE!

Adres:
Bitterzoet
Spuistraat 2
1012 TS Amsterdam
Tel: +31(0)20 521 3001

Bitterzoet is een bar maar ook een podium en een theater in hartje Amsterdam (5 minuten lopen vanaf CS) met elke dag een andere programmering, variërend van dj's, bands en theaterproducties.

Line up

Speciale gast:

 
Digital Dubs Soundsystem (Brazilië)
Digital Dubs Soundsystem is een collectief van DJ's, producers, toasters en percussionisten. Ze draaien een mengeling van Jamaica Dub en Funk Carioca.
 
 
Uitvoerende artiesten:

 
Bredda Marcus (Nederland)
Winnaar van de Dutch Reggae Award 2006. Bredda Marcus is jarenlang drijvende kracht en zanger geweest van The Irie Connection. Sinds 2006 is Marcus ook regelmatig te horen bij Black Star Sound, als hij DJ Den-Den bijstaat aan de microfoon.
 

 
Lady K-Wida (Suriname/Nederland)
Een kleine dame met een grote stem! Lady K-Wida zingt al sinds haar 15e in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij een van de zangers van Poor Man Friend. Begin 2009 is haar tweede single 'One Man Woman' uitgekomen feat. King Yellowman!
 
 
Resident DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.