- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Release Party Osagyefo (Ghana)
woensdag 8 augustus 2007 van 21.30 tot 03.00 in Bitterzoet (Amsterdam)
Entree: €7,50

Black Star Foundation heeft net haar eerste CD uitgebracht op eigen (Black Star) label. En dat moet gevierd worden!

De CD 'Blaze Fire' is het debuut album van Osagyefo (Ghana) en is geheel opgenomen en geproduceerd in Nederland door Black Star producer Asher E (Deventer). Op het album is o.a. samengewerkt met Tuff Lion (Bambu Station, Virgin Islands) en diverse muzikanten uit Nederland, zoals de blazers van Out of Many en (backing)vocals en percussie door Lady K-Wida en Billyman van Poor Man Friend.

Het maandelijkse feestje van Black Star Foundation in Bitterzoet ('Bass Culture') staat daarom dit keer helemaal in het teken van Afrikaanse reggae! Natuurlijk zal het album 'Blaze Fire' aan het publiek gepresenteerd worden (te koop voor slechts 10 euro!), maar er is ook live muziek.

Live on stage: Osagyefo (Ghana) & Poor Man Friend
Kom genieten van deze eersteklas reggae!

Programma:
21:30 – 22:45 Black Star Sound
22:45 – 23:30 Opening door Poor Man Friend
23:30 – 00:30 Hoofdprogramma: Osagyefo (Ghana)
00:30 – 01:00 Uitloop/freestyle met gasten?
01:00 – 03:00 Black Star Sound feat. Brother Marcus, K-Wida, Osagyefo

BE EARLY - PARTY MORE!
Entree €7,50

Adres:
Bitterzoet
Spuistraat 2
1012 TS Amsterdam
Tel: +31(0)20 521 3001

Bitterzoet is een bar maar ook een podium en een theater in hartje Amsterdam (5 minuten lopen vanaf CS) met elke dag een andere programmering, variërend van dj's, bands en theaterproducties.

Black Star Foundation organiseert elke tweede woensdag van de maand 'Bass Culture' in Bitterzoet. Een avond met relaxte roots reggae en dansbare dancehall, gedraaid door selector Den-Den van Black Star Sound met iedere maand andere gastzangers en DJ's.

Line up

Speciale gast:

 
Osagyefo (Ghana)
Osagyefo is een Ghanese top dj en zanger. In zijn teksten bekritiseert hij politiek en sociale issues met zijn Bantonstijl. Black Star Foundation heeft hem 3 keer uitgenodigd naar Nederland ter komen voor diverse optredens en het uitbrengen van zijn debuut album Blaze Fire.
 
 
Backingband:

 
Poor Man Friend (Nederland)
Poor Man Friend is een Roots Reggae Dancehall backingband, waarbij eigen werk gemengd wordt met authentieke typische Jamaicaanse Reggae riddims. De band heeft zowel nationaal als internationaal verschillende artiesten begeleid.
 
 
Resident DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
Mede mogelijk gemaakt door:

 
De Vries Reizen (Drachten)
Bij De Vries Reizen boekt u diverse avontuurlijke rondreizen en heerlijke strandvakanties. Ze zijn gespecialiseerd in reizen naar Ghana. De Vries Reizen heeft bijgedragen aan het ticket van Osagyefo!
 

 
Britain Shops (Nederland)
Britain is een hiphop kledingwinkel gevestigd in diverse plaatsen van Nederland. Net als vorig jaar hebben zij Osagyefo in een geheel nieuwe outfit gestoken!