- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Bass Culture (juni 2007)
woensdag 13 juni 2007 van 21.30 tot 03.00 in Bitterzoet (Amsterdam)
Entree: €5

Voorheen elke derde dinsdag van de maand, maar vanaf nu elke tweede woensdag van de maand: Bass Culture! Er wordt relaxte roots reggae en dansbare dancehall gedraaid door selector Den-Den van Black Star Sound met iedere maand weer nieuwe gastzangers en DJ's. Deze keer komt de Lekkahband Soundcrew op bezoek. Tjarda en Dr. Wildread draaien hun reggae selectie en dan is er natuurlijk nog Crucial T on the mic!

Zouden Brother Marcus en K-Wida ook weer van de partij zijn...?! Het is altijd weer een feest als zij de microfoon pakken op een of andere vette Black Star tune.

BE EARLY - PARTY MORE!
Gratis entree voor 22.00!! Daarna €5 entree.

Adres:
Bitterzoet
Spuistraat 2
1012 TS Amsterdam
Tel: +31(0)20 521 3001

Bitterzoet is een bar maar ook een podium en een theater in hartje Amsterdam (5 minuten lopen vanaf CS) met elke dag een andere programmering, variërend van dj's, bands en theaterproducties.

Line up

Speciale gasten:

 
Lekkah Band Soundcrew
Lekkahband Soundcrew uit Haarlem draait ska, rocksteady, reggae, dub, dancehall, jungle, drum 'n bass en meer! De crew bestaat uit de DJ’s Tjarda, Dr. Wildread en Coenraet en MC Ruff Nas.
 

 
Bredda Marcus (Nederland)
Winnaar van de Dutch Reggae Award 2006. Bredda Marcus is jarenlang drijvende kracht en zanger geweest van The Irie Connection. Sinds 2006 is Marcus ook regelmatig te horen bij Black Star Sound, als hij DJ Den-Den bijstaat aan de microfoon.
 

 
Lady K-Wida (Suriname/Nederland)
Een kleine dame met een grote stem! Lady K-Wida zingt al sinds haar 15e in diverse Hindoestaanse bands. Sinds 2000 is zij een van de zangers van Poor Man Friend. Begin 2009 is haar tweede single 'One Man Woman' uitgekomen feat. King Yellowman!
 
 
Resident DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.