- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star Sound inna Winston!
woensdag 30 mei 2007 van 21.00 tot 03.00 in Winston (Amsterdam)
Entree: 5

El Bongo presents Rub-a-Dub inna Winston! Recident DJ's zijn de mannen Dub Tuan en Ital Youth van Covenant Soundsystem, bijgestaan door El Bongo op percussie. Te gast deze maand is Black Star Sound met DJ Den-Den en Brother Marcus on the mic!

Adres Winston Club:
Hotel Winston
Warmoesstraat 131 (vlakbij de Dam)
Amsterdam

Line up

Speciale gast:

 
Bredda Marcus (Nederland)
Winnaar van de Dutch Reggae Award 2006. Bredda Marcus is jarenlang drijvende kracht en zanger geweest van The Irie Connection. Sinds 2006 is Marcus ook regelmatig te horen bij Black Star Sound, als hij DJ Den-Den bijstaat aan de microfoon.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
Resident DJ:

 
Covenant Soundsystem (Nederland)
Sound of Coventant draait vette dub die nog het beste te vergelijken is met het werk van dubgrootmeester Mad Professor. Initiatiefnemers zijn Stijn en Tuan, geassisteerd door El Bongo op percussie.