- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Paasfestijn
maandag 9 april 2007 van 13.00 tot 17.30 in Drunen

Maandag 9 april, 2e paasdag, wordt voor de 7e keer het Paasfestijn in Drunen georganiseerd. Ook dit jaar zijn er zeer veel activiteiten en attracties op het parcours te vinden, zodat er voor iedereen wat te doen en te beleven is. Om te beginnen zijn alle winkels open en is er een gezellige braderie. Ook zijn er dit jaar weer zeer veel kinderactiviteiten. En natuurlijk zal er een groot overdekt podium opgesteld worden waarop diverse optredens te bewonderen zijn. Om 14:00 uur begint Phoenix Red, gevolgd door Grootmeester Jan met band. Black Star Foundation verzorgt de slotact op dit Drunense Paasfestijn: de Nederlandse reggaeband Poor Man Friend en daarna zal DJ Den-Den (Black Star Sound) nog gezellig wat reggae plaatjes draaien.

14:00 - 14:45 uur: Phoenix Red
15:00 - 15:45 uur: Grootmeester Jan en band
16:00 - 16:45 uur: Poor Man Friend
16:45 - 17:30 uur: DJ Den-Den (Black Star Sound)

Line up

DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
Band:

 
Poor Man Friend (Nederland)
Poor Man Friend is een Roots Reggae Dancehall backingband, waarbij eigen werk gemengd wordt met authentieke typische Jamaicaanse Reggae riddims. De band heeft zowel nationaal als internationaal verschillende artiesten begeleid.