- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star supports King Yellowman!
zondag 2 juni 2019 vanaf 20.00 in Q-Factory (Amsterdam)
(in voorverkoop: €28,75)

King Yellowman komt naar Amsterdam! Met meer dan veertig singles op zijn naam, waaronder de reggae klassiekers ‘Zungguzungguguzungguzeng’, ‘Mr Chin’ en ‘Lost Mi Lover’ is Yellowman één van de grootste en bekendste reggae artiesten na Bob Marley en heeft hij wereldwijd nog steeds een trouwe schare fans. Hoog tijd om de King of Dancehall terug naar Amsterdam te halen voor een energieke avond vol dancehall en reggae vibes.

Support DJ: Black Star Sound
Main act: Yellowman & The Sagittarius band!

Open: 20:00 / Start 20:30 / Entree: € 28,75

Adres: Q-Factory
Atlantisplein 1 - 1093 NE Amsterdam

Tickets: Ticketmaster

Meer info: Facebook event

Line up

Speciale gast:

 
Yellowman
King Yellowman is een legende en de bekendste reggae artiest na Bob Marley. Yellowman is in Kingston (Jamaica) opgegroeid als weeskind en hij is albino. Vanaf de jaren ’80 staat hij in de top van de dub/dancehall/reggae scene.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.