- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Reggae T Festival 2019
vrijdag 29 maart 2019 vanaf 20.30 in Gebouw T (Bergen op Zoom)

Een nieuw Reggae T Festival met o.a. IJAHMAN LEVI (Jamaica)! Daarnaast twee lokale bands: De LDE-tribute band eert vanavond de Zuid-Afrikaanse grootheid LUCKY DUBE. Daarnaast brengt GLENNY & THE RUDE CUT band een ode aan GREGORY ISAACS.

Support DJ before/after the concerts: BLACK STAR SOUND!

Programma:
19.30 - 20.30 Deuren open / DJ: BLACK STAR SOUND
20.30 - 21.15 The LDE tribute band
21.15 - 21.45 DJ: BLACK STAR SOUND
21.45 - 22.30 GLENNY & THE RUDE CUT band
22.30 - 23.00 DJ: BLACK STAR SOUND
23.00 - 00.30 IJAHMAN LEVI
00.30 - sluit DJ: BLACK STAR SOUND

Adres: Gebouw T
Wilhelminaveld 96 - 4611 WJ - Bergen op Zoom

Meer info: Facebook event

Line up

Speciale gast:

 
Ijahman Levi
De door de legendarische Joe Higgs ontdekte IJahman Levi maakte in 1963 voor producer Duke Reid zijn eerste single. Sindsdien brengt deze gelovige en spirituele zanger zon beetje ieder jaar een nieuw album uit.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MCs:

 
Jahforth
Jahforth is een Jamaicaanse zanger/MC. Hij is een echte 'nyabinghi roots man'. Spirituele invloeden hoor je dan ook terug als hij achter de mic zijn ding doet. Sinds 2014 is Jahforth regelmatig te zien en te horen bij Black Star Sound!
 

 
Michelle
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!