- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star @ Carhartt x Trojan Records
vrijdag 26 oktober 2018 van 17.00 tot 21.00 in Plato (Apeldoorn)

Trojan Records (bekend platenlabel gespecialiseerd in reggae, dub, ska, etc.) bestaat dit jaar maar liefst 50 jaar!! Daarnaast bestaat Mansion24 36 maanden en dat willen ze met ons vieren.

Mansion24 / Plato present: Carhartt x Trojan Records hebben samen een zeer gelimiteerde collectie gemaakt, van recordbags, T-shirts en zelfs een wierookhouder van porselein, die deze avond gelanceerd gaan worden in de winkel.

De Britse schoenmaker Clarks werkte ook weer samen reggae label Trojan Records in verband met het 50-jarig bestaan van het platenlabel. De nieuwe schoenen zullen in Nederland worden gelanceerd in Plato Recordstore, gevestigd in Mansion24 in Apeldoorn op 26 oktober 2018.

De zeer getalenteerde DJ DEN-DEN (BLACK STAR SOUND) spint op dit feestje de fijne plaatjes van Trojan Records aan elkaar.

Kom vrijdagmiddag 26 oktober rond 17.00 borreltijd gezellig naar Mansion24 / PLATO. Gratis entree!

Adres: Plato Recordstore / Mansion24
Leienplein 5 - 7311 EE - Apeldoorn

Meer info: Facebook event

Line up

DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MC:

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!