- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Conquering Lion Festival
zaterdag 19 augustus 2006 van 21.00 tot 07.00 in NDSM-werf (Amsterdam)
Entree: 10

King Shiloh presenteert Deel 2 van het 'Conquering Lion Festival' met een line up van diverse internationale soundsystems en artiesten, film, ital food, een juicebar, kraampjes en nog veel meer. Black Star artiest Osagyefo (Ghana) gaat ook enkele nummers doen samen met King Shiloh Soundsystem!

Line up:
The Vibronics (Engeland) met Stevie V en zangers Madu en Jah Marnyah. Speciaal voor deze gelegenheid: Blackboard Jungle (Frankrijk) en Empress Sound (Holland) met Sista Donna Lee. Hosts King Shiloh, featuring Lyrical Benjie en Osagyefo. MC's Red Lion & Ras Iyiapo.

Adres:
NDSM Theater, TT Neveritaweg 15, Amsterdam Noord.

Route:
Voor voetgangers en (brom)fietsers is het NDSM-terrein gemakkelijk te bereiken: er is een gratis IJveer vanaf Amsterdam CS naar de Van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord. De pont vertrekt elk half uur, vanaf daar is 5 minuutjes lopen naar het NDSM-terrein.
Voor de route met de auto, zie King Shiloh flyer of website NDSM.

Line up

Speciale gast:

 
Osagyefo (Ghana)
Osagyefo is een Ghanese top dj en zanger. In zijn teksten bekritiseert hij politiek en sociale issues met zijn Bantonstijl. Black Star Foundation heeft hem 3 keer uitgenodigd naar Nederland ter komen voor diverse optredens en het uitbrengen van zijn debuut album Blaze Fire.
 
 
Host:

 
King Shiloh Soundsystem (Nederland)
King Shiloh Soundsystem (Amsterdam) is een onafhankelijke old-skool roots reggae soundsystem, dat internationale bekendheid geniet, en terecht. De crew bestaat uit verschillende DJ's, MC's en singers/chanters.