- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Kingsday at Jamaica Lounge
vrijdag 27 april 2018 vanaf 16.00 in Jamaica Lounge (Amsterdam)

Kingsday at Jamaica Lounge! Op Koningsdag (vrijdag 27 april) komt Black Star Sound plaatjes draaien in Jamaica Lounge in Amsterdam West vanaf 16:00 uur. Gratis entree!

Oranje boven! Jimbo zal zijn beruchte rum punch serveren.
Reggae Rita is er ook met heerlijke Jamaicaanse snacks en gerechten. Kom langs voor de beste jerk chicken wings, patties gevuld met vis, rundvlees of groente of voor een hele Jamaicaanse maaltijd.

Adres: Jamaica Lounge
De Clercqstraat 117 - 1053 AJ Amsterdam

Meer info: Facebook event

Line up

DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MC:

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!
 
 
Jamaicaanse Catering:

 
Reggae Rita (Jamaica/Engeland)
Jamaicaans eten en snacks van Reggae Rita! Rita serveert heerlijke jerk chicken, gestoomde fish met oker, ackee met saltfish, en al het goeds dat je herinnert aan Jamaica. Goed eten en good vibes. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag kookt zij in Jamaica Lounge vanaf 18 uur en daarnaast serveert Rita ook regelmatig op special events.