- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Roots Reggae Night in Dordrecht
vrijdag 18 augustus 2006 van 22.30 tot 02.00 in Popcentrale (Dordrecht)
Entree: €6

Weer een relaxte Roots Reggae Night met Bambu Station (Virgin Islands) featuring Ras Iba. Robbie Roots Sound feat. Peter Rankin’.

Speciale gast: Osagyefo uit Ghana!

Deuren gaan open om 21.00 uur, de band start om 22.30 uur. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar, maar telefonische reserveren kan ook via 078-6399992.

Line up

Speciale gast:

 
Osagyefo (Ghana)
Osagyefo is een Ghanese top dj en zanger. In zijn teksten bekritiseert hij politiek en sociale issues met zijn Bantonstijl. Black Star Foundation heeft hem 3 keer uitgenodigd naar Nederland ter komen voor diverse optredens en het uitbrengen van zijn debuut album Blaze Fire.
 
 
DJ:

 
Robbie Roots (Nederland)
Robbie Roots is niet alleen DJ. Hij is zo actief in de Nederlandse reggae scene, dat het eigenlijk teveel is om op te noemen! Hij heeft zijn eigen radioshow in Rotterdam, organiseert de Dutch Reggae Top 10 en promoot (Nederlandse) reggae muziek.
 
 
Band:

 
Bambu Station (Virgin Islands)
Bambu Station is in 1996 opgericht door leadzanger Jalani Horton en hebben onlangs hun 5e album uitgebracht, het adembenende 'Break The Soil'. Deze zomer touren zij door Holland met Ras Iba.