- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Virgin Island Reggae Fest
woensdag 16 augustus 2006 van 20.30 tot 02.00 in Paard van Troje (Den Haag)
Entree: 13 (in voorverkoop: 10)

Al het goede komt van boven zegt men, maar in dit geval komt het dus ook van de Virgin Islands. Dat vond ook het publiek toen Bambu Station vorig jaar eindelijk eens in Nederland te bewonderen was. En nu komen ze weer. Ze hebben zojuist hun nieuwe CD 'Break the Soil' uitgebracht en gaan diverse tracks van dit meesterwerk aan het Nederlandse publiek presenteren, maar natuurlijk ook de nummers van hun voorgaande albums.

DJ Robbie Roots draait de avond aan elkaar en als specials gast zal Osagyefo (Ghana) wat nummers met Bambu Station meezingen.

Line up

Speciale gast:

 
Osagyefo (Ghana)
Osagyefo is een Ghanese top dj en zanger. In zijn teksten bekritiseert hij politiek en sociale issues met zijn Bantonstijl. Black Star Foundation heeft hem 3 keer uitgenodigd naar Nederland ter komen voor diverse optredens en het uitbrengen van zijn debuut album Blaze Fire.
 
 
DJ:

 
Robbie Roots (Nederland)
Robbie Roots is niet alleen DJ. Hij is zo actief in de Nederlandse reggae scene, dat het eigenlijk teveel is om op te noemen! Hij heeft zijn eigen radioshow in Rotterdam, organiseert de Dutch Reggae Top 10 en promoot (Nederlandse) reggae muziek.
 
 
Band:

 
Bambu Station (Virgin Islands)
Bambu Station is in 1996 opgericht door leadzanger Jalani Horton en hebben onlangs hun 5e album uitgebracht, het adembenende 'Break The Soil'. Deze zomer touren zij door Holland met Ras Iba.