- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Have A Nice Day Festival
zaterdag 1 juli 2017 van 12.00 tot 00.30 in Eibergen

Have A Nice Day Festival wordt op 1 juli 2017 georganiseerd in Eibergen in de Achterhoek. 13 edities geleden werd het festival voor de eerste keer gehouden met wat partytenten en een veelvoud aan gezellige mensen. Die gezellige mensen zijn er anno 2017 nog steeds, de partytenten hebben plaatsgemaakt voor een professionelere setting. Maar nog altijd overheerst de magische sfeer waar ze het tot in de randstad over hebben. We zien je op 1 juli!

Heel veel DJ's komen draaien op Have A Nice Day Festival, met name House, Techno, Rave en aanverwante muziekstijlen. Maar er is ook een speciale Black Star Foundation podium met uitsluitend Reggae op Have A Nice Day Festival! Diverse Reggae DJ's zoals IRIE VIBES, BLACK STAR SOUND, STUDIO 32 en SKANK DUBIOUS zullen iedereen van de lekkerste Reggae vibes voorzien! Reggae decoratie verzorgd door DecoRoots.

Adres: Wandelpark De Maat
Grotestraat 46 - Eibergen

Meer info: Facebook event / Website Have A Nice Day Festival

Line up

DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MCs:

 
Jahforth (Jamaica/Nederland)
Jahforth is een Jamaicaanse zanger/MC. Hij is een echte 'nyabinghi roots man'. Spirituele invloeden hoor je dan ook terug als hij achter de mic zijn ding doet. Sinds 2014 is Jahforth regelmatig te zien en te horen bij Black Star Sound!
 

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!