- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Osagyefo goes Paradiso!
zaterdag 26 augustus 2006 van 20.00 tot 00.00 in Paradiso (Amsterdam)
Entree: 8,50 (in voorverkoop: 8,50)

Afrikaanse reggae in Paradiso! De avond begint om 20:00 uur met DJ Den-Den (Black Star Sound) achter de draaitafels. Vervolgens komt de Ghanese artiest Osagyefo een show doen van ongeveer een half uur. Hoofdprogramma is Jampara & The Batalions met zijn Burundi drummers... En we sluiten de avond natuurlijk weer af met relaxte reggae van Black Star Sound.

Om 23:30 start het nachtprogramma Labyrint in Paradiso. De reggae liefhebbers kunnen blijven hangen in de kelder met DJ Donnalee (Empress Sound).

Programma:

  • 20:00 uur: Black Star Sound feat. Den-Den
  • 20:45 uur: Osagyefo (Ghana)
  • 21:15 uur: Black Star Sound feat. Den-Den
  • 21:30 uur: Jampara & The Batalions feat. Burundi Drummers
  • 23:00 uur: Black Star Sound feat. Den-Den
  • 23:30 uur: Begin van de dansnacht Labyrinth met o.a. Sista Donnalee (kelder).
Voorverkoop start op zaterdag 12 augustus.

Line up

Uitvoerende artiest:

 
Osagyefo (Ghana)
Osagyefo is een Ghanese top dj en zanger. In zijn teksten bekritiseert hij politiek en sociale issues met zijn Bantonstijl. Black Star Foundation heeft hem 3 keer uitgenodigd naar Nederland ter komen voor diverse optredens en het uitbrengen van zijn debuut album Blaze Fire.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
Band:

 
Jampara & The Batalion (Burundi/Nederland)
De African-Roots-Reggae-stijl die Jampara speelt, noemt hij zelf 'Fire in the Wire' en wordt getypeerd door de combinatie van reggae met Burundi-drums.