- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Reggae Benefit voor Tuff Lion
zaterdag 10 december 2016 vanaf 20.00 in Popcentrale (Dordrecht)

Letís come together and support our bredrin Tuff Lion!!

Tuff Lion, gitarist en reggae legende uit Maagdeneiland / USA, met wie Black Star Foundation jaren geleden heeft samengewerkt voor o.a. optredens met en opnamen voor het album van Osagyefo (Ghana), is begin november 2016 zijn huis verloren door brand...

Zaterdag 10 december bundelen we onze krachten. Het wordt een muzikale happening met een meer dan mooie line-up van diverse artiesten, bands en sounds, die allen met liefde hun steentje komen bijdragen. Daarnaast zullen er verder leuke spullen te koop zijn, er worden goederen geveild en er zijn lekkere hapjes. Alle opbrengsten komen te goede aan de wederopbouw van Tuff Lion zijn huis. One Love!!

Artiesten en bands: Dreadless / TwoRoots band feat. Leah Rosier / One World Band feat. Fullanny
Sounds: Black Star Sound / Bramma Shanti / Back A Wall Movement

Adres: Popcentrale Noordendijk 148, 3311 RR Dordrecht

Meer info: Go Fund Me: Help Tuff lion rebuild his home
Meer info: Facebook event

Line up

Uitvoerende artiest:

 
Leah Rosier (Nederland)
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7Ē-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MCs:

 
Jahforth (Jamaica/Nederland)
Jahforth is een Jamaicaanse zanger/MC. Hij is een echte 'nyabinghi roots man'. Spirituele invloeden hoor je dan ook terug als hij achter de mic zijn ding doet. Sinds 2014 is Jahforth regelmatig te zien en te horen bij Black Star Sound!
 

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!