- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Crunkafied
woensdag 12 juli 2006 van 23.00 tot 04.00 in Paard van Troje (Den Haag)
Entree: 15 (in voorverkoop: 10)

Op woensdag 12 juli 2006 zal de eerste 'Crunkafied' party plaatsvinden in 't Paard van Troje te Den Haag. De organisatie 'James Bong (070)' wil hierbij de pure essensie van zowel Southern hip-hop als reggae duidelijk naar voren laten komen.

Het feest in de kleine zaal, de 'Chronic Area' zal verzorgd worden door Black Star Foundation. Er komen verschillende DJ's en MC's reggae, ska en dancehall draaien zodat het een gezellige dansavond wordt!

Allereerst hebben we Keytown Sound uitgenodigd te komen draaien, bekend van de Glue Factory in LVC (Leiden). Daarna draait Black Star Sound feat. Den-Den, ondersteund door Brother Marcus on the mic. Verder verzorgt VJ Prins W de visuals. Op het hoogtepunt van de avond draait de reggaeton DJ El Moreno uit Londen.

Programma Chronic Area:

  • 23:00 - 00:15h: Keytown Sound
  • 00:15 - 01:30h: Black Star Sound (ft Den-Den & Brother Marcus)
  • 01:30 - 02:15h: DJ El Moreno (Londen)
  • 02:15 - 03:00h: Keytown Sound
  • 03:00 - 03:30h: Black Star Sound (ft Den-Den & Brother Marcus)

De grote zaal, de 'Drunk Area', zal in het teken staan van Southern hip-hop. Er wordt gedraaid door DJ Cirdec (USA), DJ Byron Art (USA) en DJ El Moreno (Londen) en het geheel wordt aan elkaar gehost door MC Ambush.

Line up

Speciale gast:

 
DJ El Moreno (Londen)
DJ El Moreno uit Londen is een van de zwaargewichten in de Londense urban Latin scene. Hij zal het publiek laten swingen op de gloeiend hete reggaeton ritmes.
 
 
DJ's:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Keytown Sound (Leiden)
De Leidse Keytown Sound bestaat uit selectors Martial Ard, Senior en D-Leon met Papa Aya als singjay. Ze draaien recht door zee Roots Reggae en Dancehall, van toen tot en met nu.
 
 
MC:

 
Bredda Marcus (Nederland)
Winnaar van de Dutch Reggae Award 2006. Bredda Marcus is jarenlang drijvende kracht en zanger geweest van The Irie Connection. Sinds 2006 is Marcus ook regelmatig te horen bij Black Star Sound, als hij DJ Den-Den bijstaat aan de microfoon.
 
 
VJ:

 
VJ Prins W (Den Haag)
VJ Prins W behoort tot de vaste crew van Bazart Bashment. Naast VJ-en heeft hij een hip hop achtergrond. In 1993 ging Prins W samenwerken met MC Remon en DJ Irie en samen starten ze de hiphop formatie '8mm' op. Sinds 2000 werkt Prins W aan verschillende solo en groepsprojecten.