- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Sugar & Spice XL met Johnny Osbourne
donderdag 16 juni 2016 van 20.00 tot 00.00 in Sugarfactory (Amsterdam)
Entree: 15 (in voorverkoop: 12,50)

Sugar & Spice is een regulier reggae feestje in de Sugarfactory in Amsterdam, georganiseerd door Back-A-Wall Movement, Black Star Foundation en Leah Rosier.

Sugar & Spice, it's so nice!! Deze vijfde editie van Sugar & Spice is 'Extra Large' en zal dan ook plaatsvinden in de grote zaal van de Sugarfactory.

Special guest: JOHNNY OSBOURNE (Kingston, Jamaica)!
Guest DJ: SOUL STEREO (Parijs, Frankrijk)

De entree is 12,50 (voorverkoop) of 15 (aan de deur). Er is boven een grote ruime rook/expositie ruimte aanwezig.

Let op: Sugar & Spice duurt van 20:00 tot 24:00 uur, dus wees op tijd! Vanaf middernacht vindt er een dancefeest plaats, bezoekers mogen natuurlijk blijven.

Adres: Sugarfactory
Lijnbaansgracht 238 - 1017 PH Amsterdam

Meer info: Facebook Sugar & Spice / Facebook event

Line up

Speciale gast:

 
Johnny Osbourne (Jamaica)
Johnny Osbourne is een bekende Jamaicaanse reggae/dancehall zanger, die laat jaren '70 en mid-jaren '80 al succes had. Zijn album Truths and Rights was een groot roots reggae succes. In 2012, is zijn track Mr. Marshall gesampled in Major Lazer's single Jah No Partial.
 
 
DJ's:

 
Back-a-Wall Movement (Nederland)
Back-a-Wall Movement is een reggae soundsystem met een positieve boodschap, naar Jamaicaans voorbeeld. Al meer dan 15 jaar draaien Papa Hobbol en Remy Rootical hun plaatjes, alleen vinyl en het liefst 7".
 

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Soul Stereo (Frankrijk)
Soul Stereo is een Rub-A-Dub Sound System uit Parijs (Frankrijk). De sound system bestaat sinds November 1998 en is opgericht door Fatta & Reeko, die in 2003 werden bijgestaan door Tarzan. Soul Stereo houdt de oude traditie in stand van live shows inna sound system stylee.
 
 
MCs:

 
Jahforth (Jamaica/Nederland)
Jahforth is een Jamaicaanse zanger/MC. Hij is een echte 'nyabinghi roots man'. Spirituele invloeden hoor je dan ook terug als hij achter de mic zijn ding doet. Sinds 2014 is Jahforth regelmatig te zien en te horen bij Black Star Sound!
 

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!
 
 
Voorprogramma:

 
Leah Rosier (Nederland)
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.