- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Rastas Du Cur
vrijdag 8 april 2016 vanaf 19.00 in Shride Live Music (Tourcoing - FR)

Roots Family en Chap'Asso nodigen iedereen van harte uit om zich aan te sluiten bij hun strijd tegen armoede. Zij voeden vele armen in Frankrijk en om bij te dragen hoef je alleen naar hun festival te gaan!

Artiesten die optreden:
LEAH ROSIER en MR. AYA met BLACK STAR SOUND, TAMASHA ROOTS, PUPPASONIC, L'NEZE, DADDY CLEAN et Les Semeurs d'Espoir en RADIKAL SOUND.

Meer info: Facebook event

Adres: Shride Live Music
154, Rue d'Anvers, Tourcoing (Frankrijk)

Line up

Uitvoerende artiesten:

 
Mr. Aya (Frankrijk)
Mr. Aya is een singjay uit het noorden van Frankrijk. In 2011 kwam zijn eerste album uit en in 2013 won hij de Benelux Reggae Award voor MCs en zangers!
 

 
Leah Rosier (Nederland)
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.