- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Max Romeo & Family
maandag 16 mei 2016 in Tivoli (Utrecht)
Entree: 20

Eind jaren zestig brak MAX ROMEO commercieel door, maar zijn artistieke hoogtepunt bereikte hij midden jaren zeventig met dubkoning LEE 'Scratch' PERRY achter de mengtafel.

Het album War Ina Babylon (1976) is een klassieker en het daarvan afkomstige 'I Chase The Devil' (gesampled door THE PRODIGY) doet al jaren dienst als signature song van MAX ROMEO!

In 2014 bracht hij met zijn zoons het album Father And Sons uit, en in diezelfde family spirit neemt hij tijdens deze tour zijn zoons (RONALDO en ROMARIO) en zijn dochter XANA ROMEO mee! Komt dat zien: MAX ROMEO & Family!

Support DJ's: SKANK AROUND SOUND en BLACK STAR SOUND met special guest LEAH ROSIER!

Zaal open: 19.30 / Aanvang: 20.15 / Entree: 20

Adres: Tivoli - De Helling
Helling 7 - 3523 CB - Utrecht

Line up

Speciale gast:

 
Max Romeo (Jamaica)
Max Romeo is zonder twijfel de artiest die de meeste invloeden van de geniale producer Lee Perry vertoont. 'War Ina Babylon' werd in de fameuze Black Ark Studio opgenomen en is een klassieker in de reggaegeschiedenis.
 
 
Uitvoerende artiest:

 
Leah Rosier (Nederland)
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 
 
DJ's:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Skank Around Sound (Nederland)
Skank Around Sound feat. DJ Dab draait al jaren geregeld op reggae feesten en -concerten in de Melkweg (Amsterdam). Daarnaast organiseert Dab zelf Reggaebomb (Utrecht).