- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Glue Factory
zaterdag 24 juni 2006 van 22.00 tot 04.00 in LVC (Leiden)
Entree: €8,50

Al enkele jaren bruist het in Leiden dankzij de maandelijkse Glue Factory in LVC! LVC is hét popcentrum van Leiden en omgeving. Het biedt een podium voor lokale, nationale en internationale acts en dj's en is een ontmoetingsplek waar de popcultuur centraal staat.

De Glue Crew is de Leidse Keytown Sound met Senior, D-Layon en Martial Ard. Deze vaste Glue Crew nodigt steeds nieuwe DJ's en acts uit en dit keer is het de beurt aan Black Star Sound met live on stage Ziggi & band. De afgelopen jaren heeft Ziggi in Nederland behoorlijk aan de weg getimmerd en zijn album liegt er dan ook niet om. So come and enjoy! Papa Aya host het geheel aan elkaar.

Line up

DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
Resident DJ:

 
Keytown Sound (Leiden)
De Leidse Keytown Sound bestaat uit selectors Martial Ard, Senior en D-Leon met Papa Aya als singjay. Ze draaien recht door zee Roots Reggae en Dancehall, van toen tot en met nu.
 
 
Band:

 
Ziggi Recado (Nederland)
Ziggi Recado is al jaren goed aan de weg aan het timmeren in zowel Nederland als het buitenland. In 2006 bracht hij rzijn debuut album So Much Reasons uit en in 2007 tourde hij door Europa als officiele support act voor Gentleman. Ziggi is nog steeds een van de top reggae acts uit Nederland.