- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Workshop voor Benelux Reggae Finalisten
zaterdag 19 december 2015 van 14.00 tot 18.00 in Reggaepodium De Cantorij (Apeldoorn)

Black Star Foundation ondersteunt alle finalisten (bands en MC's) van de BeneluXXL Reggae Contest. Zij geven hen de mogelijkheid deel te nemen aan een seminar over thema's zoals auteursrechten, het uitbrengen van muziek (zowel digitaal als fysiek), het registreren van je eigen muziek, hoe om geld te verdienen met je muziek, etc.

Besloten feestje - De workshop is alleen bestemd voor de finalisten van de BRC!

's Avonds vanaf 20:00 uur is er een reggae feestje, waarbij Black Star Sound plaatjes zal draaien. Iedereen is welkom, gratis entree!

Adres: De Cantorij - Condorweg - Apeldoorn
De ingang bevindt zich aan de zijkant van het gebouw, aan de kant van de Laan van de Mensenrechten. Dit is recht tegenover het benzinestation en naast de kringloopwinkel.

Kom ook eens naar reggae podium de Cantorij in Apeldoorn! De entree is gratis. De Cantorij heeft geen bar, dus je kunt gewoon je eigen drinken meenemen!

Line up

Hosts:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Michelle (Nederland)
Michelle Boekhout van Solinge is de oprichter van Black Star Foundation. Zij houdt zich vnl. bezig met management en boekingen van bands/artiesten, (online) promotie, organisatie van evenementen en ontwikkeling van nieuw talent. Michelle geeft ook lezingen en is MC voor Black Star Sound!