- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Freetime Benefietconcert
woensdag 24 mei 2006 van 18.30 tot 23.00 in Panama (Amsterdam)
Entree: €11,50 (in voorverkoop: €11,50)

Op 24 mei staat de nachtclub Panama in Amsterdam geheel in het teken van het St. John of God Hospital in Ghana. Op deze avond zal er een benefietconcert worden gegeven om geld in te zamelen voor de kinderen van dit ziekenhuis.

De organisatie van dit project wil met dit geld muziekinstrumenten inkopen om de kinderen te voorzien van een meer vreugdevolle vrijetijds-invulling. Met het geld dat overblijft na de aanschaf van de instrumenten zullen de zorg en nazorg van de kinderen verbeterd worden (denk hierbij aan nieuwe bedden, goede ventilatie enz.)

Door middel van verschillende wereldbands, Ghanese kookkunst en een veiling van schilderijen en foto’s wordt je tijdens dit event meegevoerd naar Ghana en wil de organisatie laten zien hoe belangrijk de functie van muziek en plezier als afleiding in de vrije tijd kan zijn…

Black Star Foundation wil dit project graag steunen en daarom komt Black Star Sound kosteloos reggaeplaatjes draaien tussen alle optredens door en hebben we de Ghanese artiest Yusuf (Ghana) aangedragen om op te treden met zijn band The Raving Disciples.

Naast ondergenoemde bands treden ook op:

  • Rude Rich & the High Notes
  • Land of Airplanes
  • Ape dirt
  • Groove Planet

Line up

DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
Bands:

 
Yusuf (Ghana/Nederland)
Yusuf is masterdrummer en heeft de vele ritmes en drumtechnieken van jongsaf aan geleerd. Hij treedt tegenwoordig vnl. op met zijn eigen band The Raving Disciples, die garant staat voor een swingende mix van traditionele Ghanese percussie en afrobeat.
 

 
Orange Grove (Antillen/Nederland)
Hun muziek is een mengeling van reggae, ska, rap en rock. Dit gecombineerd met de rauwe stem van leadsinger Michael Maidwell maakt Orange Grove een reggae-band met een scherp randje.