- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Reggae op London Calling
zaterdag 16 mei 2015 van 21.00 tot 22.30 in Tolhuistuin (Amsterdam)

Op 16 en 17 mei 2015 vindt het London Calling Festival plaats in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord. Thema dit jaar is 'London Calling loves Concerto' in verband met het 60-jarig bestaan van de Amsterdamse platenzaak Concerto!

Er staat er een uitgebreid programma in de zalen, het restaurant, de expositieruimte én de tuin. Zestig acts op vijf binnen- en buitenpodia!

Op zaterdagavond 16 mei draait Black Star Sound in de Scoop (Tolhuistuin) van 21:00 tot 22:30 uur.

Adres: Tolhuistuin IJpromenade 2 - Amsterdam Noord

Meer info: London Calling loves Concerto

Line up

DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MC:

 
Jahforth (Jamaica/Nederland)
Jahforth is een Jamaicaanse zanger/MC. Hij is een echte 'nyabinghi roots man'. Spirituele invloeden hoor je dan ook terug als hij achter de mic zijn ding doet. Sinds 2014 is Jahforth regelmatig te zien en te horen bij Black Star Sound!