- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Bazart Bashment Bob Marley Special
donderdag 25 mei 2006 van 21.00 tot 02.00 in Bazart (Den Haag)
Entree: €5

Bazart Bashment is een samensmelting van diverse muzieksoorten met reggae en dancehall als uitgangspunt. In tegenstelling tot ‘battles’ of ‘clashes’ (vooral bekend in de hiphop- en dancehall scene) is de Bashment een avond waar verschillende muziekstijlen elkaar ontmoeten.

Op 11 mei is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische Bob Marley is overleden. Dit keer staat Bazart Bashment (25 mei) dan ook helemaal in het teken van Bob Marley!

Black Star Sound komt dit keer weer met zanger/MC Brother Marcus, met vooral heel veel Bob Marley werk. Tevens zal de live band Orange Grove, naast Bob Marley covers, eigen nummers ten gehore brengen. Natuurlijk is VJ Prins W ook weer van de partij!

Let op, dit keer begint Bazart Bashment vroeger dan normaal! De deuren gaan open om 21:00 uur en we sluiten af om 02:00 uur. De band begint om ongeveer 23:00 uur.

Adres: Club Bazart, Loosduinsekade 725, 2571 CZ Den Haag (070-3239652). Bereikbaar van CS met tram 2 of nachbus 3.

Line up

DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MC:

 
Bredda Marcus (Nederland)
Winnaar van de Dutch Reggae Award 2006. Bredda Marcus is jarenlang drijvende kracht en zanger geweest van The Irie Connection. Sinds 2006 is Marcus ook regelmatig te horen bij Black Star Sound, als hij DJ Den-Den bijstaat aan de microfoon.
 
 
VJ:

 
VJ Prins W (Den Haag)
VJ Prins W behoort tot de vaste crew van Bazart Bashment. Naast VJ-en heeft hij een hip hop achtergrond. In 1993 ging Prins W samenwerken met MC Remon en DJ Irie en samen starten ze de hiphop formatie '8mm' op. Sinds 2000 werkt Prins W aan verschillende solo en groepsprojecten.
 
 
Band:

 
Orange Grove (Antillen/Nederland)
Hun muziek is een mengeling van reggae, ska, rap en rock. Dit gecombineerd met de rauwe stem van leadsinger Michael Maidwell maakt Orange Grove een reggae-band met een scherp randje.