- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Leah Rosier opent voor Groundation
woensdag 25 maart 2015 van 19.30 tot 23.30 in Doornroosje (Nijmegen)

Groundation is de fakkeldrager van de Amerikaanse roots-reggae. Samen met een 'full horn and backing vocal section' komen ze naar Nijmegen om Doornroosje in vuur en vlam te zetten.

Voorprogramma door Leah Rosier, begeleid door Black Star Sound.

Adres: Doornroosje
Stationsplein 11 - 6512 AB Nijmegen

Line up

Uitvoerende artiest:

 
Groundation (USA)
De negenkoppige Californische band Groundation staat bekend om zijn strakke reggaegroove vol dub, jazz en funk. De band heeft inmiddels tien albums op zijn naam staan en een elfde is in de maak.
 
 
Voorprogramma:

 
Leah Rosier (Nederland)
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.