- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star supports Etana & Mykal Rose
zondag 22 februari 2015 in Melkweg (Amsterdam)

Mykal Rose kennen we als voormalig zanger van de legendarische Jamaicaanse reggaeband Black Uhuru. Nadat hij in 1985 deze band verliet, begon hij aan een succesvolle solocarrière. Tot op heden is Michael Rose een veel gerespecteerde artiest door z'n eigenzinnige gevarieerde muziekstijl met elementen van soul, jazz en hiphop. Hij heeft vele hits op z'n naam staan zoals Guess Who's Coming To Dinner, Shine Eye Gal, Rude Boys, Dangerzone, Warrior, Mr Collie and many, many more…

Special guest Etana komt eveneens uit Jamaica. Etana staat niet voor niets voor 'The Strong One'. Een sterke vrouw met een ongelooflijke passie voor muziek en het verspreiden van good vibes. Recht uit het hart!

Voor en na de show: BLACK STAR SOUND!

Adres: Melkweg
Lijnbaansgracht 234a - Amsterdam

Line up

Uitvoerende artiest:

 
Etana (Jamaica)
Etana is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de allersterkste vrouwelijke reggae acts! 'Etana' staat in het Swahili dan ook voor 'de sterke'.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.