- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Releaseparty Shamba Lion Sound System
vrijdag 24 oktober 2014 van 22.00 tot 04.00 in De Lichtfabriek (Haarlem)
Entree: 7

Na een jaar hard werken, binnen- en buitenlandse reizen, speakers, verf, wiet, philosofie, versterkers, rugpijn en good vibes, Shamba Lion proudly presents: The SHAMBA LION SOUND SYSTEM!

Shamba Lion Sound System is opgericht door Tjarda (Lekkahband Sound) en Ray Ranking. Kort daarna kwamen Dr. Wildread en Pappa Hobbol (Back-A-Wall Movement) erbij.

Met de Jamaicaanse en Engelse 70 en 80's reggae sound system cultuur als diep gewortelde inspiratie, zal Shamba Lion Sound het publiek het beste in reggae brengen op hun gloednieuwe soundsystem!

Line-up releaseparty:

  • Shamba Lion crew: Dr. Wildread, Ray Ranking, Papa Hobbol, Tjarda en MC Jahforth
  • Julian Marshall (Marshall Soundsystem) ft. Majestic B
  • Crusty Locks ft. King Darryl
  • Zen Rockers
  • Ozzie D (Dub A Ware)
  • Zion Brew (UK)
  • Special showcase: Leah Rosier!

Adres: De Lichtfabriek
Minckelersweg 2 - 2031 EM Haarlem

Line up

Uitvoerende artiest:

 
Leah Rosier
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 
 
MC:

 
Jahforth
Jahforth is een Jamaicaanse zanger/MC. Hij is een echte 'nyabinghi roots man'. Spirituele invloeden hoor je dan ook terug als hij achter de mic zijn ding doet. Sinds 2014 is Jahforth regelmatig te zien en te horen bij Black Star Sound!
 
 
Host:

 
Shamba Lion Sound System (Nederland)
Shamba Lion is een sound system, dat staat voor de authenticiteit van reggae muziek. Shamba Lion brengt het publiek terug naar de basis van de reggae door middel van diepe baslijnen, cultural tunes en positieve vibes!