- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star Reggae Party (Maart 2006)
zondag 5 maart 2006 van 17.00 tot 23.00 in 't Syndicaat (Den Haag)
Entree: 3

Black Star Reggae Party, georganiseerd in samenwerking met 't Syndicaat (Den Haag), vindt iedere eerste zondag van de maand plaats (17:00 - 23:00 uur). DJ Den-Den draait gezellige reggae en iedereen danst gezellig mee!

Voorlopig zien we nog geen mogelijkheid om bands te boeken op deze lokatie. Van tijd tot tijd zullen er echter wel andere reggae DJ's en Soundsystems uitgenodigd worden om te komen draaien, al dan niet bijgestaan aan de microfoon door MC's en zangers.

Dit keer de beurt aan Apache Sound. Selector Big Lion en MC Nes One vieren vandaag tevens hun verjaardag!

Adres:
't Syndicaat
Nieuwe Molstraat 10 (zijstraat Wagenstraat)
2512 BK Den Haag
Tel: 070-3600053

Black Star Reggae Party: iedere eerste zondag van de maand (17-23)

Line up

DJ's:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Apache Sound (Old style) (Den Haag)
Deze Surinaams Haagse reggaecrew hoorde voorheen bij de harde kern van Blakkstone. Sinds 2005 zijn Ras Lion en consorten solo gegaan en werken veel samen met Jahva Sound, waarmee ze de voorprogramma's van de Reggae & Dancehall concerten in Het Paard van Troje (Den Haag) verzorgen.