- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Rastaplas 2014
zaterdag 19 juli 2014 in Noord Aa (Zoetermeer)

Een nieuwe editie van Rastaplas Festival!

Bands op Rastaplas dit jaar:
RAPHA PICO & THE ROOTS ROCKERS, UNLISTED FANATIC, PRINCE ALLA & SYLFORD WALKER en ZIGGI RECADO.

DEN-DEN (BLACK STAR SOUND) gaat draaien op de mainstage op Rastaplas Festival 2014! We staan gepland voor het optreden van ZIGGI (20:00 tot 21:00 uur).

Andere DJ's zijn APACHE SOUND, ROBBIE ROOTS (STICKY SOUND CREW), BACK-A-WALL MOVEMENT en DUBDOCTORS. In de soundsystem area zullen PACHAMAMA en OUT OF MANY SOUNDSYSTEM draaien.

Adres: Noord Aa - Zoetermeer (Bekijk hier kaart)

Meer info: Rastaplas

Line up

Uitvoerende artiesten:

 
Sylford Walker (Jamaica)
Sylford Walker heeft zijn strepen verdiend door de diverse reggae roots classics die hij heeft geschreven vanaf 1975, zoals Burn Babylon en Jah Golden Penn. Bijna 40 later rockt de man nog steeds!
 

 
Rapha Pico
Sommige mensen worden geboren met muziek in hun genen, een erfenis die zij hun leven lang met zich meedragen. Raphael is zo iemand, een jonge zanger met veel talent.
 

 
Ziggi Recado (Nederland)
Ziggi Recado is al jaren goed aan de weg aan het timmeren in zowel Nederland als het buitenland. In 2006 bracht hij rzijn debuut album So Much Reasons uit en in 2007 tourde hij door Europa als officiele support act voor Gentleman. Ziggi is nog steeds een van de top reggae acts uit Nederland.
 
 
DJ's:

 
Dutch Dub Doctors (Nederland)
De Dutch Dub Doctors draaien op regelmatig op o.a. Future Reggae Ruigoord Festival met hun 'Sound Operating Show' met een mix van reggae, dubstep en drum & bass.
 

 
Apache Sound (Den Haag)
De Haagse reggae soundsystem Apache Sound gaat al jaren mee. Verwacht dikke reggae- en dancehall tunes, vergezeld door kneitergoede MC's en zangers.
 

 
Back-a-Wall Movement (Nederland)
Back-a-Wall Movement is een reggae soundsystem met een positieve boodschap, naar Jamaicaans voorbeeld. Al meer dan 15 jaar draaien Papa Hobbol en Remy Rootical hun plaatjes, alleen vinyl en het liefst 7".
 

 
Robbie Roots (Nederland)
Robbie Roots is niet alleen DJ. Hij is zo actief in de Nederlandse reggae scene, dat het eigenlijk teveel is om op te noemen! Hij heeft zijn eigen radioshow in Rotterdam, organiseert de Dutch Reggae Top 10 en promoot (Nederlandse) reggae muziek.
 

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MC:

 
Jahforth (Jamaica/Nederland)
Jahforth is een Jamaicaanse zanger/MC. Hij is een echte 'nyabinghi roots man'. Spirituele invloeden hoor je dan ook terug als hij achter de mic zijn ding doet. Sinds 2014 is Jahforth regelmatig te zien en te horen bij Black Star Sound!