- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Rototom op de Las Dalias hippiemarkt!
2 - 4 mei 2014 in Gashouder (Amsterdam)
Entree: €12,50

De organisatie van Rototom Sunsplash Festival staat het weekend van 2 t/m 4 mei 2014 op de 'Las Dalias on the road' hippiemarkt in de Gashouder op het Westergasfabriek terrein in Amsterdam, om het nieuwe programma te presenteren voor Rototom Sunsplash Festival (16 tot 23 augustus in Benicāssim, Spanje)!

Iedere avond (vr/za/zo) zal er een akoestische act plaatsvinden bij de Rototom stand (20.00 - 20.40 uur):

Programma:
Vrijdag 2 mei: REBEL JAM / RAPHA PICO
Zaterdag 3 mei: LEAH ROSIER & TWOROOTS
Zondag 4 mei: ONE ROOT (Belgie)

Meer info: Las Dalias

Line up

Uitvoerende artiesten:

 
Rebel Jam
Rebel Jam is een roots reggae band onder leiding van de charismatische bandleider, gitarist en leadzanger Robby Pinas. De band staat garant voor een energieke en afwisselende show.
 

 
Rapha Pico
Sommige mensen worden geboren met muziek in hun genen, een erfenis die zij hun leven lang met zich meedragen. Raphael is zo iemand, een jonge zanger met veel talent.
 

 
Leah Rosier
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 

 
One Root (België)
One Root (voorheen Sunrockers) is een Belgische reggaeband. Alle bandleden hebben een conservatorium achtergrond en delen de liefde voor roots reggae. Hun multivocale harmonien doen denken aan The Abyssinians, Congos en The Gladiators.