- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Queens of Reggae: Etana & Queen Omega!
woensdag 28 mei 2014 van 19.30 tot 01.00 in Paradiso (Amsterdam)
Entree: 20

In concert, The Queens of Reggae: QUEEN OMEGA en ETANA!

Voorprogramma: LEAH ROSIER & TWOROOTS BAND met special guest appearance door BLACK OMOLO!

Support DJs: BLACK STAR SOUND & BACK-A-WALL MOVEMENT (het feest gaat door tot 01:00 uur!)

Tijden:
19:30 DJ: BLACK STAR SOUND
20:00 Live on stage: LEAH ROSIER / BLACK OMOLO
21:00 Live on stage: QUEEN OMEGA & ETANA!
23:00 DJs: BLACK STAR SOUND & & BACK-A-WALL MOVEMENT
01:00 Einde

Adres: Paradiso
Weteringschans 6-8, Amsterdam

Line up

Uitvoerende artiesten:

 
Etana (Jamaica)
Etana is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de allersterkste vrouwelijke reggae acts! 'Etana' staat in het Swahili dan ook voor 'de sterke'.
 

 
Queen Omega (Trinidad)
Queen Omega is geboren in Trinidad/Tobago als Jeneile Osborne (1984). Nadat zij in diverse calypso en soca bands had gespeeld, ging zij uiteindelijk voor roots reggae, mede door haar geloof in Rastafari. Queen Omega woont in UK sinds 2000.
 
 
DJ's:

 
Back-a-Wall Movement (Nederland)
Back-a-Wall Movement is een reggae soundsystem met een positieve boodschap, naar Jamaicaans voorbeeld. Al meer dan 15 jaar draaien Papa Hobbol en Remy Rootical hun plaatjes, alleen vinyl en het liefst 7".
 

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
MC:

 
Jahforth (Jamaica/Nederland)
Jahforth is een Jamaicaanse zanger/MC. Hij is een echte 'nyabinghi roots man'. Spirituele invloeden hoor je dan ook terug als hij achter de mic zijn ding doet. Sinds 2014 is Jahforth regelmatig te zien en te horen bij Black Star Sound!
 
 
Voorprogramma:

 
Leah Rosier (Nederland)
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 

 
Black Omolo (Kenia/Nederland)
Empress Black Omolo (ook bekend als Fyah Mumma), is een jong reggae talent uit Nairobi (Kenia), maar al jarenlang woonachtig in Nederland.