- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Max Romeo ina Amsterdam
dinsdag 5 november 2013 vanaf 19.30 in Paradiso (Amsterdam)
Entree: €22,50

Eind jaren zestig brak MAX ROMEO commercieel door, maar zijn artistieke hoogtepunt bereikte hij midden jaren zeventig met dubkoning LEE 'Scratch' PERRY achter de mengtafel.

Het album War Ina Babylon (1976) is een klassieker en het daarvan afkomstige 'I Chase The Devil' (gesampled door THE PRODIGY) doet al jaren dienst als signature song van MAX ROMEO!

Vorig jaar werd MAX ROMEO 65 jaar, maar hij gaat onvermoeibaar door met optreden. Dit keer zijn zijn twee zonen erbij. Komt dat zien: De MAX ROMEO Father & Sons Tour!

Programma:
19:30 Zaal open / BLACK STAR SOUND
20:00 Voorprogramma: ONE ROOT (Belgie)
20:30 Live on stage: MAX ROMEO ft. ROMINAL & THE CHARMAX BAND!

Adres:
Paradiso - Weteringschans 6-8 - Amsterdam

Line up

Uitvoerende artiest:

 
Max Romeo (Jamaica)
Max Romeo is zonder twijfel de artiest die de meeste invloeden van de geniale producer Lee Perry vertoont. 'War Ina Babylon' werd in de fameuze Black Ark Studio opgenomen en is een klassieker in de reggaegeschiedenis.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 
 
Voorprogramma:

 
One Root (België)
One Root (voorheen Sunrockers) is een Belgische reggaeband. Alle bandleden hebben een conservatorium achtergrond en delen de liefde voor roots reggae. Hun multivocale harmonien doen denken aan The Abyssinians, Congos en The Gladiators.