- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Black Star op Rasta Nation
zaterdag 16 februari 2013 van 21.00 tot 02.00 in Cafe de Vinger (Den Haag)

Maandelijks feestje georganiseerd door Apache Sound (Den Haag), Crucial Warrior Sound en Keytown Sound (Leiden)!

De 32e episode van Rasta Nation, de maandelijkse reggae en dancehall bashment in Den Haag. Elke 3e zaterdag van de maand, brengen zij het publiek de diepste reggae vibes en de hotste dancehall tunes van toen tot nu. Rasta Nation is all about de liefde voor reggae en having good times inna di dance!

Special guest deze maand: Black Star Sound ft. Den-Den!

Gratis entree voor 23:00, daarna 3.

Adres: Cafe De Vinger
Bagijnestraat 25 - Den Haag

Line up

DJ's:

 
Keytown Sound (Leiden)
De Leidse Keytown Sound bestaat uit selectors Martial Ard, Senior en D-Leon met Papa Aya als singjay. Ze draaien recht door zee Roots Reggae en Dancehall, van toen tot en met nu.
 

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Apache Sound (Den Haag)
De Haagse reggae soundsystem Apache Sound gaat al jaren mee. Verwacht dikke reggae- en dancehall tunes, vergezeld door kneitergoede MC's en zangers.