- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Joggo supports 3FM Serious Request
zaterdag 22 december 2012 vanaf 23.00 in Atak (Enschede)
Entree: 10

Bashment Bangers, a reggae charity night for 3FM Serious Request!

Ook de organisatie van Bashment Bangers wil haar steentje bijdragen aan 3FM Serious Request. In navolging van de succesvolle reggae night vorig jaar in Leiden, komt er ook dit jaar een ultieme avond vol reggae en dancehall.

Met toppers uit de Nederlandse reggae scene kun je lekker opwarmen bij sounds en beats die in de Saxion Zaal van Atak klinken.

Artiesten: I-REPEAT & IRIEGINAL ABRAHAM (BEEF), HERB-A-LIZE-IT, ROOTS CREATION, PUNKY DONCH en JOGGO!

Adres: Atak
Willem-Alexanderstraat 1 - 7511 PG Enschede

Line up

Speciale gasten:

 
I Repeat (Nederland)
De leadzanger van de Nederlandse reggae band Beef, Pieter Both, wordt ook wel I Repeat (of Irie Pete!) genoemd. Naast Beef doet hij ook projecten met andere (reggae)bands.
 

 
Joggo (Suriname/Nederland)
Joggo is bekend bij het reggaepubliek sinds de release van de mixtape Beware in 2008. Het nummer Beware (Kingdom riddim) had een grote internationale impact en piekte wekenlang op #2 in de officiele Duitse reggae charts.
 
 
DJ:

 
Herbalize-it Soundsystem
Holland's Number 1 Champion Sound! In hun hometown Enschede doen zij regelmatig reggae/dancehall avonden, en ze zijn organisator van de 'War Inna East Clash'. Herbalize-it is vaak te zien op KnockOut (Melkweg, Amsterdam) en Jamrock (Brasil Bar, Amsterdam).