- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Oud & Nieuw in The Zen
maandag 31 december 2012 van 20.00 tot 05.00 in Café The Zen (Amsterdam)
Entree: €5

Oud en Nieuw Party in Cafe The Zen!

DJ's: ILL BILL, ROWSTONE en BLACK STAR SOUND ft. DEN-DEN
Live on stage: AFARLEY, GENERAL TRIX en LEAH ROSIER!
Special guest: KING KONG (Jamaica)

Kom gezellig langs in dit Surinaamse roots café, op de hoek van de Molukkenstraat en de Zeeburgerdijk in Amsterdam Oost.

Adres: Café The Zen
Molukkenstraat 2 - 1094 BJ - Amsterdam
Bus 22 vanaf CS / Nachtbus 353 naar CS stoppen vlak voor de deur!

Surinaams eten en rokers-vriendelijk!
Artist donation €5 only!

Line up

Speciale gast:

 
King Kong (Jamaica)
De revolutionaire roots reggae/dancehall zanger King Kong (Jamaica) is het meest bekend van zijn werk in de 1980s. King Kong emigreerde naar Ethiopie in 2007. Hij tourt nog steeds zodat zijn krachtige en spirituele teksten de wereld kunnen blijven inspireren.
 
 
Uitvoerende artiest:

 
Leah Rosier (Nederland)
Leah is een jonge vrouwelijke reggae artiest uit Amsterdam (Nederland)! In 2010 is zij begonnen met het schrijven en opnemen van haar eigen nummers en zij staat nu al regelmatig op het podium in binnen- en buitenland.
 
 
DJ's:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Selecta Ill Bill (Nederland)
Jonge en talentvolle DJ uit Amsterdam! Billy heeft o.a. veel ervaring opgedaan bij de Dutch Dub Doctors (vandaar de naam Ill Bill) en draait tegenwoordig solo.
 

 
Rowstone (Nederland)
Allround selector met de missie om het publiek mee te nemen op een muzikale reis. Strictly Positive Vibes. Rowstone draait regelmatig en als vaste DJ op Yard Vibes, Reggae Movement, FrontShine, CornerStone en Bedrock.