- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Tribute to Freedom
vrijdag 11 mei 2012 van 20.00 tot 03.00 in Capsloc (Capelle a/d IJssel)

Ter gelegenheid van zijn 31e sterfdatum, een tribute to Bob Marley met diverse artiesten en live optredens!

Voorafgaand aan de show, vindt er een muzikale lezing plaats over Bob Marley en reggae muziek, verzorgd door Black Star Foundation!
Spreker: Michelle Boekhout van Solinge
Muzikale ondersteuning: Den-Den (Black Star Sound)

Artiesten:
Royal Roots band ft. Ashwin Jaydee, Kenny B, Ras Motivated, Strawl, Fullanny, Jay Colin, Shirma Rouse, Gio & Xrew, Papemann, Tamara Nivillac, Ace Black, Stanley Clementina, Smiley en Joggo!

Adres: Capsloc
Pelikaanweg 3 - Capelle a/d IJssel

Line up

Uitvoerende artiesten:

 
Smiley (Nederland)
Smiley is geboren op Aruba en is al sinds 1997 met muziek bezig. In 2000 is hij naar Nederland gekomen, waar hij o.a. samenwerkte met Out of Many. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen band.
 

 
Joggo (Suriname/Nederland)
Joggo is bekend bij het reggaepubliek sinds de release van de mixtape Beware in 2008. Het nummer Beware (Kingdom riddim) had een grote internationale impact en piekte wekenlang op #2 in de officiele Duitse reggae charts.
 
 
DJ:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.