- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Koninginnedag: Zen in de Zon!
maandag 30 april 2012 van 12.00 tot 20.00 in Café The Zen (Amsterdam)

Koninginnedag at Cafe The Zen! Gezellig buiten in de zon: biertapje, BBQ-tje en relaxte reggae van 3 verschillende DJ's en diverse zangers!

DJ's: THE ZEN ALLSTARS!
* Bedrock ft. Row Stone
* Amsterdam Rockers ft. Kultur_M
* Black Star Sound ft. Den-Den

Live on stage:
* Joggo!

Om 20:00 uur verhuist het feestje naar binnen, waar het publiek nog kan genieten van de reggaeband Heights Meditation!

Kom gezellig langs in dit Surinaamse roots café, op de hoek van de Molukkenstraat en de Zeeburgerdijk in Amsterdam Oost.

Adres: Café The Zen
Molukkenstraat 2 - 1094 BJ - Amsterdam
Bus 22 vanaf CS / Nachtbus 353 naar CS stoppen vlak voor de deur!

Surinaams eten en rokersruimte aanwezig!
GRATIS ENTREE!

Line up

Speciale gast:

 
Joggo (Suriname/Nederland)
Joggo is bekend bij het reggaepubliek sinds de release van de mixtape Beware in 2008. Het nummer Beware (Kingdom riddim) had een grote internationale impact en piekte wekenlang op #2 in de officiele Duitse reggae charts.
 
 
DJ's:

 
Black Star Sound (Nederland)
Black Star Sound is een roots reggae DJ-crew uit Amsterdam. Selector Den-Den houdt van vinyl en heeft een enorme platencollectie, met name 7”-singles. Op het podium wordt Den-Den vaak bijgestaan door MC's en talentvolle zangers. Naast Jamaicaanse riddims draait Black Star Sound ook eigen producties.
 

 
Kultur_M (Nederland)
Kultur_Mvis een DJ/producer, geboren in Italie. Hij is jaren actief geweest in de Londense underground muziek scene en draait een mix van roots reggae, dub, dubstep, electronic en jungle.