- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Benelux Reggae Contest
vrijdag 6 april 2012 in Muziekgieterij (Maastricht)

Maar liefst 36 bands hebben zich de afgelopen maanden ingeschreven voor de Benelux Reggae Contest. Uit deze 36 kandidaten werden door een vakjury 10 bands geselecteerd die door zijn gegaan naar de tweede ronde (de halve finale): Ace Black & The Jah Soldierz Band, Black Omega & The Team, Black Out Dub, Fullanny & The Rootscontrolahz, Heartwash, Racine Congo, Rudewalkin', Skarbone 14, Sunrockers en The Tuners.

Het publiek heeft samen met een nieuwe vakjury besloten welke drie bands doorgaan naar de live-finale op vrijdag 6 april 2012 in De Muziekgieterij te Maastricht!

Black Star Foundation draagt bij aan de prijzenpot van de Benelux Reggae Contest!

Check de webiste van de Benelux Reggae Contest!

Line up

Bands:

 
Fullanny (Suriname/Nederland)
Fullanny (Orlando Gambier) is een 'concious' reggae artiest van Surinaamse afkomst, geboren en getogen in Nederland.
 

 
Skarbone 14 (BelgiŽ)
Skarbone 14 is een band met veel humor en nog meer energie, maar dat niet alleen! Ze maken feestelijke ska-rock muziek samen met de soms grappige teksten over de simpele dingen in het leven...
 

 
Sunrockers (BelgiŽ)
Winnaars van de Benelux Reggae Contest 2012! De lyrics en de groove van de Sunrockers smelten samen in een soort van trance die nooit ver weg van Afrika is, waar de bandleden ook regelmatig naartoe reizen.